ŞANLIURFA / VİRANŞEHİR - Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Cumhuriyet Anadolu Lisesi

AZADİ MAH. MESLEK LİSESİ CAD. NO 17A VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA
Vizyon
Vizyonumuz, gençlerimizi sadece akademik olarak değil, aynı zamanda kişisel ve sosyal olarak da geliştirecek bir eğitim vermek üzerine odaklanmaktadır. Bu doğrultuda, öğrencilerimizin özgüvenlerini geliştirerek kendi potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olacak, farklı kültürleri anlamalarını sağlayacak ve toplumsal sorunlara karşı duyarlı bireyler olmalarını teşvik edeceğiz. Öğrencilerimizi gelecekteki meslek hayatlarına hazırlarken, onların sadece akademik bilgiye değil, aynı zamanda pratik becerilere de sahip olmalarını sağlamak amacındayız. Bu doğrultuda, derslerimizi pratik çalışmalarla birleştirerek öğrencilerimizin öğrenme sürecini daha etkili hale getirecek, problem çözme ve takım çalışması gibi becerilerini geliştirecek projeleri teşvik edeceğiz.
Misyon
Misyonumuz, eğitim sistemimizin en iyi uygulamalarını kullanarak öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaktır. Bu doğrultuda, öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını dikkate alarak, onların öğrenme stillerine uygun bir eğitim vererek, potansiyellerini tam anlamıyla ortaya çıkarmalarını sağlayacağız. Öğrencilerimizin, toplumun bir parçası olarak sorumluluklarını yerine getirmeleri ve toplumsal sorunlara karşı duyarlı olmaları da bizim için önemlidir. Bu nedenle, misyonumuzda, öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projelerine katılmasını teşvik ederek, toplumsal duyarlılıklarını artırmalarını sağlayacağız.
Kalorifer (Kömür)
Okulumuz merkezde olup şehir içi arabalar ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Öğretmen Servisi de ayrıca bulunmaktadır.
Okulumuz merkezdedir. Merkezde olan tek lise bizim okulumuzdur.
Kontenjan Bilgileri
9. Sınıflar:280 (Okulumuz bu yıl kuruldu) . 10. Sınıflar : 280 (2023-24 Eğitim-Öğretim yılı için)
Sınavsız